Veu

Ja sigui per estètica o per motius laborals t'ensenyem eines per a usar la veu com tu vulguis, tant en relació al timbre com en la correcció de la pronúncia (dicció catalana i/o castellana) o problemes amb un fonema concret (dislàlies).

Som conscients i treballem amb les gremis que han de menester la veu com a vehicle per portar a terme la seva professió.

Tenim una llarga experiència amb actors de teatre, cinema i dobladors, així com amb oradors en general: docents, advocats, periodistes, guies turístics, comerciants, etc. Juguem amb la veu!!

Fonamentem l'estructuració d'una veu els següents passos:

1. Funcionament anatòmic-funcional correcte i aprofitament de l'aparell buco-fonatori de cada persona. Aquest apartat inclou la correcció de la producció dels fonemes que no sigui correcta també anomenada pronúncia o dicció fonètica.

2. Joc de registres ( aprenentatge de diferents qualitats tímbriques ) i projecció ( modulació de les intensitats ). Ús en qualsevol tipus de medi o espai : ràdio, televisió, vida quotidiana, necessitat laboral i teatre ).

3. Construcció de personatges .

4. Lectura .

.