Rehabilitació vocal

•  Tractament de millora i/o erradicació dels nòduls, pòlips, edemes. Compensació de lesions tipus quiste, sulcus, vergertures, edemes fusiformes, paràlisis...

•  Per al cansament en l'ús vocal aconseguim i problemes respiratoris --- Confort.

•  Sessions preoperatories i tractament rehabilitador post-operatori.

*** Sessions orientades a la professió en cas de necessitar-ho. En cas que siguis cantant, actor, locutor, orador...en la rehabilitació s'inclouran textos o veu cantada simple al principi en relació a la teva professió fins arribar a l'objectiu possible i desitjat, incorporant poc a poc el repertori habitual en el cas dels cantants.

El que volem en realitat és intentar no haver d'arribar a aquest punt de necessitar la rehabilitació, perquè la salut de la veu és molt important per a la vida , però l'alteració del so provoca canvis rellevants en la veu ( disfonies : el que popularment s'entén per afonies) també les molèsties ( discomfort ) que molts cops va acompanyat de dolor que es pot alleujar i fins i tot solucionar amb la rehabilitació.

En els nens és un aspecte que sovint es descuida, però no hem d'oblidar que ells també parlen i tenen el seu cercle de persones amb les que es relacionen. A més, a molts d'ells els agrada cantar i molts cops ho fan a l'escola. Necessiten una veu sana i educada.

El treball interdisciplinar ha estat i és per a nosaltres una eina bàsica per al benestar del nostres pacients i alumnes. Per això estem en contacte amb foniatres, ortodoncistes, psicòlegs, filòlegs, logopedes, osteòpates de la nostra confiança per tal de reforçar-ne i fer front a les dificultats que es poden presentar en el desenvolupament vocal .